Žižoviću na raspolaganju 28 momaka za proljećni dio sezone

Žižoviću na raspolaganju 28 momaka za proljećni dio sezone

U nedjelju se nastavlja takmičenje u Premijer ligi BiH, kada Radnik na Gradskom stadionu u Bijeljini dočekuje banjalučki Borac. Treneru Mladenu Žižoviću na raspolaganju je 28 momaka za proljećni dio sezone.

Klub su tokom zimske pauze napustili iskusni Dejan Janković, sa kojim nije nastavljena saradnja nakon što mu je istekao ugovor, Davor Arnautović, koji je zatražio raskid ugovora kako bi prešao u Zvijezdu 09, a ostvaren je i transfer koji će debelim slovima biti zabeležen u istoriji kluba – Besim Šerbečić prodat je norveškom velikanu Rozenborgu. Takođe, Zvonimir Blaić vratio se u Zrinjski jer mu je istekla pozajmica u našem klubu.

Za Šerbečića je stigla provjerena zamjena u vidu iskusnog slovenačkog štopera Darka Zeca, koji je stigao iz redova tamošnjeg prvoligaša Triglava, a osim njega klub su u ovom prelaznom roku pojačali Andrej Đurić (Podrinje, Janja), Strahinja Macanović (OFK Bačka, Bačka Palanka) i Pavle Sušić (GOŠK, Gabela).

GOLMANI: Mladen Lučić, Branislav Ružić, Samed Hodžić.

DEFANZIVNI IGRAČI: Aleksandar Vasić, Željko Krsmanović, Dragan Živanović, Domagoj Franić, Slaviša Radović, Marko Despotović, Emir Hodžurda, Alem Merajić, Darko Zec i Andrej Đurić.

VEZNI IGRAČI: Dino Beširović, Velibor Đurić, Dušan Martinović, Filip Stojanović, Aleksandar Kitanović, Nedim Mekić, Strahinja Macanović i Pavle Sušić.

OFANZIVNI IGRAČI: Ševko Okić, Jovan Motika, Nenad Srećković, Demir Peco, Vladimir Bradonjić, Aleksandar Glišić i Irfan Hadžić.