Žižović traži iskupljenje za poraz u prvoj utakmici

Žižović traži iskupljenje za poraz u prvoj utakmici

Fudbalere Radnika danas u Modriči očekuje revanš utakmica polufinala Kupa Republike Srpske.

Bijeljinci su poraženi u prvom susretu sa 3:2, pa danas izabranici Mladena Žižovića imaju priliku da se iskupe za tada neočekivano lošu partiju. Neminovno je da smo kvalitetnija ekipa od Alfe, ali moramo dobro zapeti kako bismo anulirali prednost Modričana iz prvog susreta i kako bismo se domogli finala Kupa RS.

Žižoviću na raspolaganju za ovaj susret nisu Slaviša Radović, Alem Merajić i Emir Hodžurda.

– Nakon loše partije koju smo pružili u prvoj utakmici, očekuje nas revanš u Modriči, gdje smo u situaciji da moramo igrati na pobjedu kako bismo prošli u finale Kupa RS. Činjenica je da smo kvalitetnija ekipa od Alfre, ali moramo imati na umu da moramo dobro zapeti, je prednost od jednog gola nije mala ako se uzme u obzir psihološka prednost domaćina. Radnik je kvalitetnija ekipa, mi možemo svakoga da pobjedimo. Moramo se iskupiti za poraz iz prve utakmice, a ova ekipa to može, bez velikog pretjerivanja, rekao je Mladen Žižović.

Revanš utakmica polufinala Kupa RS između Alfe iz Modriče i Radnika igra se danas na stadionu Dr Milan Jelić sa početkom u 17 časova, a utakmicu će suditi Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora.