Slaviša Radović prvo pojačanje Radnika za narednu sezonu, ugovor na tri godine

Slaviša Radović prvo pojačanje Radnika za narednu sezonu, ugovor na tri godine

Sezona samo što se završila, a u našem klubu uveliko se radi na jačanju postojećeg igračkog kadra. Prva lasta koja je ovog leta sletjela na Gradski stadion u Bijeljini zapravo je 23-godišnji momak iz Malog Zvornika, Slaviša Radović, koji je u društvu generalnog direktora Nebojše Tomića potpisao trogodišnji ugovor sa našim klubom.

– Prije svega, želio bih da se zahvalim rukovodstvu i stručnom štabu što su me doveli u klub. Mislim da je Radnik prava sredina za mene. Mnoge igrače poznajem i nadam se da ću se brzo uklopiti u sistem rada. Veoma mi je drago što sam postao član ovog kluba i sigurno je da ću na svakom treningu i na svakoj utakmici, kada budem dobio priliku, pružiti svoj maksimum, rekao je Radović koji će pojačati konkurenciju na poziciji lijevog beka.

Karijeru je počeo u Drini iz Zvornika, iz koje je januara 2015. godine prešao u novosadsku Vojvodinu. Međutim, na Karađorđu nije dobio adekvatnu šansu, tako da je godinu dana kasnije odlučio da prihvati ponudu Olimpica iz Sarajeva. U Olimpicu je imao solidnu polusezonu i stekao određeno iskustvo, da bi samo šest mjeseci kasnije prešao u Voždovac. Prethodnih šest mjeseci bio je u Zemunu, s kojim je izborio plasman u Superligu Srbije.

Radović je još zimus bio na “radaru” našeg kluba, ali tada nije dobio “zeleno svjetlo” od Zemuna.