Radnik oslabljen protiv Krupe

Radnik oslabljen protiv Krupe

Nakon poraza od Željezničara, Bijeljinci su okrenuli narednom susretu u kojem će na Gradskom stadionu četa Mladena Žižovića dočekati Krupu. Radnik će biti oslabljen, jer zbog tri žuta kartona pravo nastupa nemaju kapiten Dino Beširović, te napadač Šefko Okić. Ipak, u našem taboru ne gube nadu da mogu doći do tri vrijedna boda protiv odlične ekipe Krupe.

– Nemamo puno vremena za razmišljanje. U subotu je utakmica sa Kurpom, pa se dobro moramo spremiti. Nakon poraza na Grbavici od lidera Željezničara, nastavili smo sa svojim redovnim aktivnostima, koji su sastavni dio priprema pred narednu utakmicu. Tokom sedmice koja je na izmaku dobro smo izanalizirali sve greške koje su pravili u utakmicu protiv Želje, a i skenirali smo Krupu koja ove takmičarske sezone zaista igra dobro, pa i nije čudo što su se našli u Ligi za prvaka BiH. U ovoj utakmici ne mogu računati na kapitena Beširovića i napadača Okića, ali smo spremili adekvatne zamjene, koje neće poremetiti našu igru i ono što smo zamislili da ostvarimo u ovoj utakmici. Naravno, i u ovoj utakmici tipujemo na tri boda. Pokazali smo da uvijek možemo više i bolje, a zašto to ne ponoviti i u utakmici protiv ekipe sa Vrbasa, rekao je Mladen Žižović.

Radnik i Krupa nalaze se na petom, odnosno šestom mjestu sa istim brojem bodova (36), s tim što Krupa ima nešto bolju gol razliku. Utakmica na Gradskom stadionu u Bijeljini igra se u subotu, sa početkom u 16:30 časova.