Psi laju, karavani prolaze

Psi laju, karavani prolaze

Već nekoliko dana, iz nama nepoznatih razloga, vodi se medijska hajka na Fudbalski klub Radnik i predsjednika kluba Mladena Krstajića. Sve je krenulo pisanjem nekih sarajevskih medija da popularni Krle sigurno napušta kormilo kluba, jer eto, Bože moj, nije prisustvovao meču u rodnoj Zenici. A onda, danas, tkz. “novinari” otišli su i korak dalje u svojim budalaštinama, te su objavili informaciju da je Krstajić fizički napadnut u Bijeljini od strane Mladena Krajišnika, oca fudbalera Damjana, koji je prošao Radnikovu školu fudbala.

Ne samo da nije došlo ni do kakvog fizičkog napada, nego Krle ne razmišlja ni o odlasku iz kluba. U Zenici nije bio zbog obaveza koje je imao u Fudbalskom savezu Srbije, te je u svojstvu pomoćnika selektora Slavoljuba Muslina morao da prisustvuje derbi meču Superlige Srbije između Vojvodine i Partizana u Novom Sadu.

– Ne, ne, nema govora o napuštanju Radnika. Tu sam uz ovaj klub, čvrsto stojim uz ljude koji ga zajedno sa mnom vode. Došao sam tu radi svojih prijatelja i nastavit ću im pomagati. Dok sam na čelu kluba, a tu ću biti sve dok me ne otjeraju, igrat će se onako kako ja budem svirao. Odrastao sam u multietničkoj sredini, igrao i živio u velikim evropskim gradovima i ne želim uopšte da budem dio bilo kakvih priča koje imaju veze sa nacionalizmom. Čovjek sam od sporta, politikom se nisam i nikada neću baviti, a još jednom ću ponoviti, dok se pitam za nešto u Radniku će igrati samo igrači koje ja i moji saradnici dovedemo. Kako se oni zovu, šta su po nacionalnosti, uopšte nas ne interesuje, rekao je Mladen Krstajić u izjavi za Sportsport.ba.

Bijeljina voli Krleta, a hejterima možemo da poručimo samo jedno: Psi laju, karavani prolaze.