Održana redovna sjednica Upravnog odbora, Krstajić poručio: Godina pred nama puna je izazova

Održana redovna sjednica Upravnog odbora, Krstajić poručio: Godina pred nama puna je izazova

Upravni odbor našeg kluba održao je redovnu sjednicu na kojoj su sumirani rezultati iz prethodnog perioda.

Jednoglasno je usvojen takmičarski izvještaj, koji je podnio trener Mladen Žižović. Razmatran je i finansijski izvještaj za 2017. godinu, koji je ocjenjen pozitivno, a riječi je bilo oko izgradnje reflektora na stadionu, te aktivnosti koje su usmjerene na grad Bijeljinu, a vezane za projekat “Gol”.

Poseban akcenat stavljen je na predstojeću utakmicu, koju Radnik igra u nedjelju na Gradskom stadionu protiv Sarajeva, te pripreme za organizaciju međunarodne prijateljske utakmice između Radnika i beogradskog Partizana, koja se igra 24. marta od 15:30 časova.

– Sa zadovoljstvom mogu da istaknem da sam ponosan na tešku godinu koja je iza nas. U ovu godinu ušli smo kako se samo poželjeti može, obezbjedili smo učešće u Ligi za prvaka BiH. Trener Mladen Žižović u proljećnom dijelu sezone napravio je pravi “bum” u prvenstvu, što je za svaku pohvalu. Godina koja je pred nama puna je novih izazova, počevši od rada na infrastrukturi, a tu prvenstveno mislim na izgradnju reflektora, pa do terena sa vještačkom travom. Vjerujem da ćemo i ovo prebroditi, za šta su potrebna velika finansijska sredstva, ali uz pomoć FS BiH, te grada Bijeljine lakše ćemo izaći na kraj sa ovim kapitalnim projektima. Smatram i imam pravo da vjerujem da ćemo i dalje imati respektabilnu ulogu u elitnom društvu, jer je Radnik pravi iskonski sportski brend Semberije, Republike Srpske i BiH, rekao je predsjednik našeg kluba Mladen Krstajić.