HODŽURDA DVIJE GODINE U RADNIKU: Daću sve od sebe da opravdam ukazano povjerenje

HODŽURDA DVIJE GODINE U RADNIKU: Daću sve od sebe da opravdam ukazano povjerenje

Odbrana našeg tima oslabljena je ovog leta. Međutim, predsjednik Mladen Krstajić i generalni direktor Nebojša Tomić, u dogovoru sa trenerom Mladenom Žižovićem, polako ali sigurno sklapaju kockice.

Dvogodišnji ugovor sa našim klubom danas je potpisao Emir Hodžurda. Igra na poziciji štopera, visok je 193 centimetra i ima samo 26 godina. U Premijer ligi BiH do sada je nastupao u dresu Slavije, Željezničara i Viteza, gdje je prošle sezone zabeležio 21 nastup. Nema sumnje da će predstavljati veliko pojačanje za naš tim.

– Drago mi je što sam postao novi član FK Radnik. Zahvalio bih se ljudima iz Uprave na korektnim pregovorima. Želja mi je da se što prije uklopim u ekipu, kako bih na najbolji način pomogao klubu u ostvarenju ovosezonskih ciljeva. Daću sve od sebe da opravdam ukazano povjerenje, rekao je Emir Hodžurda.

Trener Mladen Žižović sada na raspolaganju ima trojicu jednako kvalitetnih štopera – Domagoja Franića, Besima Šerbečića i pristiglog Emira Hodžurdu, a tu je i talentovano Radnikovo dijete koje je tek ovog ljeta prekomandovano u prvi tim – Marko Despotović. Ostaje da se pojača konkurencija na poziciji desnog beka, gdje prinudno igra Aleksandar Vasić, a jedini igrač kome je to prirodna pozicija je Željko Krsmanović.

Takođe, traži se i adekvatna zamena za najboljeg strijelca i najboljeg igrača iz prethodne sezone, Marka Obradovića, koji karijeru nastavlja u Kazahstanu, tako da prijelazni rok za nas još uvijek nije završen.