Đelmić: Pružićemo dostojan otpor lideru

”Plavi” u 12. kolu gostuju na Koševu ekipi Sarajeva, lideru na tabeli Premijer lige BiH. Iskusni napadač Radnik, Ognjen Đelmić kaže da će se njegov tim junački suprostaviti Sarajevu, iako će biti u podređenom položaju u odnosu na domaću ekipu.

– Sarajevo se nalazi u odličnoj formi, što potvrđuju rezultati koje ”Bordo” tim postiže u prvenstu, te se zasluženo nalaze na prvom mjestu. Imali smo priliku odmjeriti snage u prvom kolu kada smo savladali Sarajevo sa 2:1. Činjenica je jedna da se radi o izuzetno kvalitetnom sastavu, faktički sve pozicije u timu su jake i kvalitente, pa će nam biti teško parirati lideru. Nama ostaje da se borimo i da pružimo dostojan otpor protivniku, te da se na najbolji mgući način prestavimo publici u Sarajevu – kaže iskusni napadač Radnika Ognjen Đelmić.

Đelmić je naglasio da će njegova ekipa u Sarajevo putovati oslabljena, jer u timu neće biti nedovoljno opraavljeni Dušan Martinović, Vladimir Bradonjić dok se Radosav Aleksić požalio na povredu nakon meča sa Zvijezdom 09, pa je upitan u ovoj utakmici, takođe pravo nastupa neće imati Slaviša Radović koji odrađuje tri žuta kartona.